Choď na obsah Choď na menu

St. Louis Blues voittaa kolmannen peräkkäisen pelin

St. Louis Blues pelasi Vegas Golden Knightsia vastaan ​​T-Mobile Arenalla. Lopulta St. Louis Blues voitti Vegas Golden Knightsin 3-1. St. Louis Blues voitti myös kolmannen peräkkäisen pelin kauden alussa tämän pelin kautta ja voitti myös kolme peräkkäistä vieraspeliä. Yhä useammat fanit pitävät tästä pelistä, he kaikki ostavat NHL Pelipaidat liittyäkseen tähän peliin.

Ottelun alkaessa ensimmäisen neljänneksen 8 minuutin ja 17 sekunnin kohdalla Karlsson teki maalin ja Vegas Golden Knights johti 1-0. Vasta pelin kolmannella neljänneksellä St. Louis Blues alkoi tehdä maalia peliä vastaan. Paidassa pukeutunut Vladimir Tarasenko teki voittomaalin kolmannessa erässä 9 minuuttia ja 49 sekuntia ja johti 2-1. Viime kerralla St. Louis Blues varmisti pelin voiton, ja St. Louis Blues voitti Vegas Golden Knightsin 3-1. Täällä virallisella verkkosivustollamme myydään St. Louis Blues Pelipaita, tervetuloa ostamaan niitä.

Tässä liigassa ei ole helppoa voittaa jokaista peliä. He tarvitsevat jokaisen pelaajan panostavan omaan työhönsä hyvän tuloksen saavuttamiseksi.